Приредба корисника у Заводу за васпитање деце и омладине

Приредба је организована поводом празника школе дана Спасења, у дворишту и на платоу Завода за васпитање деце и омладине Београд, поводом чега су корисници Завода и уједно ученици основне и средње школе Вожд припремили програм у коме су показали своју креативност и таленте. Говорили су стихове и певали познате мелодије. Најкреативнији корисници реповали су уз стихове које су сами написали, па је тако песма матуранта средње школе Н. К. – „Ипак сам успео“ проглашена и химном школе. Постављени су били и цртежи најталентованијих чланова ликовне секције.

Матуранти смера женски фризер припремили су ревију свадбених фризура, па је организована чак и свадба, сто је додатно подстакло емоције свих присутних.
Најлепши дани младости саткани од лепих и мање лепих тренутака, успона и падова, живеће у њима кроз безброј успомена, а дани као што је овај остаће у лепом сећању како деце и запослених школе и Завода, тако и гостију који су својим доласком улепшали целокупну атмосферу и осетили делић топлине, сигурности и подрске у заједничком раду и труду свих.